Full kontroll - hela tiden!

Med Securmarks app har du alltid översikt över de tillgångar du har stöldmärkta.

Med vår app får du en översikt över dina Securmark-märkta tillgångar. Dessutom kan du söka på annan lösegendom som är Securmark-märkt. Du kan göra detta antingen genom att skanna streckkoden på varningsdekalen, söka på Securmark-numret (börjar på N och slutar på S) eller på enhetens serie-, skrov- eller ramnummer.

Denna funktion är användbar när du köper begagnat. Använd appen för att söka på enheten du ska köpa och kontrollera om den är registrerat med anteckningar (exempelvis stulen) i vår databas.

I appen kan du även underhålla din kundinformation så att den alltid är uppdaterad. Detta är viktigt så att polis, tullen och gränspolis får rätt ägarinformation i händelse av stöld och det ökar dessutom chansen att få tillbaka dina ägodelar.

Skulle du ha oturen att utsättas för stöld kan du skicka meddelande om stöld via appen. Vår internationella databas uppdateras då automatiskt.

Det är för närvarande bara möjligt att söka på cykel och skidor. Framöver blir det möjligt att söka på all Securmark-märkt lösegendom, exempelvis båtar, utombordsmotorer och vattenskotrar.